Projekt

 

"Il Dolce Carso" predstavlja nove kraške sladice, t. j. originalne recepte, ki iščejo navdih v naravnih lepotah Krasa, krajevnih pridelkih in starih receptih. Glavni namen je ovrednotenje bogastva teh krajev na ustvarjalen način.

 

Teme

 

Projekt ima 3 glavne tematske sklope in sicer: naravne lepote, krajevni pridelki in izdelki in pa tradicionalni recepti.

Vsak od teh sklopov prikazuje vrsto sladic, posvečenih dani temi, popoln seznam sladic iz vseh sklopov pa lahko prelistate na strani Sladice. Med sklopi se lahko premikate s pomočjo glavnega menija na vrhu, ki vas spremlja na vsaki strani.

Kdo smo

 

Avtorica projekta je Tanja Tuta.

 

Sama si zamisli recepte, fotografira sladice, postavlja spletno stran, oblikuje grafične izdelke in packaging ter izdela razstavne podlage iz recikliranih in naravnih materialov. 

Študij slaščičarstva izpopolnjuje z obiskovanjem tečajev pretežno v Italiji in s sodelovanji z gostinci, stanovskimi organizacijami in revijami. Izdala je zbirko receptov za kuhanje z otroki.

Več informacij o avtorici in projektu lahko zahtevate na kontaktni strani.

 

Tanja Tuta

fotografije

Vse slike na tej spletni strani je  posnela Tanja Tuta v naravni luči brez pripomočkov na čezmejnem Krasu med Trstom, Gorico in Primorsko.

Copyright © 2015-2020 Tanja Tuta - All rights reserved
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now